Mariola #1


       Nikon D3100 + Nikkor AF-S DX 55-300/4,5-5,6 G ED VR


Rövarekulan #1

Som jag skrev igår så skulle jag visa lite bilder från Rövarekulan. This is it..  Fotade egentligen mina föräldrar, men hann ta några andra bilder också. ;)

Imorgon är det bara 12 dagar kvar till sommarlovet! Kommer bli ganska chill sista veckan antagligen. Lite städning och sånt skit. Så sjukt skönt!

Skånes Djurpark #1


                                                         Nikon D3100 + Nikkor AF-S DX 55-300/4,5-5,6 G ED VRDet var ett tag sedan som jag tog dessa bilder. Hade glömt dom helt.. Men bättre sent än aldrig! Alla bilderna är från Skånes Djurpark. Vi var där med våra kusiner (en av dom är på bild nr. 4). :)

Idag så drog jag och familjen till Rövarekulan (i Skåneland). "Ska se om det blev någon bild som är värd att visa.."     HAHAH, nej skojja bara. Men bloggar om det ... imorgon ? :D
Ska äta grillat nu så måste överge bloggen igen. Snart är iallafall skolan över och vi får SOMMARLOV, har planerat sjukt mycket som jag vill hinna göra. Jag får se om jag hinner/orkar med allt.  ;)


Lär dig fota manuellt
Hittade en grymt bra "app" där man kan lära sig fota manuellt. Ni borde testa den! Med detta inlägget fick det bli en ny kategori;  Foto Tips. :)

Människor #1

Tog dessa bilder på Eketorp också. Det är faktiskt ganska roligt att bara fota folk som som går omkring och inte bara "det man ska".. ;)

Är inte hemma just nu så kan inte svara på kommentarer, blogga o.s.v. :)

Hästar #31Nikon D3100 + Nikkor AF-S DX 55-300/4,5-5,6 G ED VR
Bilderna är från Eketorp.  Var där en stund i söndags. Hade bestämt mig innan tävlingen att jag inte skulle ta så många bilder som jag brukar, och jag lyckades!!   haha..
Johanna & Linnea #1


Lämnade reflexskärmen hemma, därav skuggorna.


Det tog ändå ett tag innan jag bloggade igen.. shit. Men jag har verkligen inte någon extra tid över som jag kan lägga på bloggen tyvärr. Har mycket annat jag vill hinna göra också! Men jag kollar faktiskt alla kommentarerna och svarar och håller på iallafall!
Nu ska jag snart fara till stallet, sen ikväll ska jag se om jag hinner (/orkar) göra lite svenska inför provet på onsdag (?). Tror det är på onsdag iallafall.


Bilderna är på Linnea och Johanna. Dom togs den 23:e April.. (för er som undrar).  ;)
Har hunnit fota Josefine också den 1:a Maj (också för er som undrar) på ca. 10 min. Men hon ville inte att jag skulle lägga in några bilder på henne.. så, ja. ;P


Vår #3


Lite bilder från valborg.. ;) Har inte bloggat på 6 dagar. Kasst I know!

Igår gick jag i skolan från 8:00 - 19:00 (!!!!!) & idag har jag också varit i skolan, konstigt.
Har väl inget annat hemskt att berätta.  Som alltid så ska jag se om jag iallafall hinner uppdatera lite oftare än vad jag gör just nu. :)
Statistiken har dött lite dom senaste dagarna också, men tack till er som stannar iallafall ! :D

bloglovin
RSS 2.0
¨